Kevätseurantakalenteri

Kaakkois-Suomessa valtakunnallista Leikkipäivä-viikkoa  vietettiin yhdessä Hepokönkään Höppänän, Metsätonttu Varpun ja Naavan sekä MLL:n Kaakkois-Suomen piirin Möllö Pöötisen kanssa. Maanantaista 19.4. perjantaille 23.4. avautui piirin, sekä taustatahojen somekanavissa kevätseurantakalenterin luukkuja, jonka mukaan pääsi itsekin havainnoimaan luontoa, askartelemaan, laulamaan ja leikkimään! Eloa ja iloa Kaakkois-Suomeen Facebook-sivuille pääset tästä. Kevätseurannan ladattavat pdf-aineistot pääset lataamaan myös Eloa ja iloa Kaakkois-Suomeen nettisivuilta tästä.

Kevätseurantakalenterin luukut pääset lataamaan alta.

Möllön leikkibingo

Tulosta tai nappaa kuva talteen Möllön leikkibingosta ja lähtekää yhdessä luontoon leikkimään! Kuka huutaa ekana BINGO? Haastakaa ystäväperheenne myös leikkiin mukaan!

Möllön perhebingo

Auta Möllö Pöötistä saamaan rasti jokaiseen ruutuun suorittamalla tehtäviä yhdessä koko perheen kanssa. Tehtävät soveltuvat myös perheen pienimmille. Lataa bingo tästä:

Möllö Pöötisen värityskuva

Tästä voit tulostaa Möllö Pöötisen värityskuvan. Iloisia värityshetkiä!

Kierrätyskuvat retkelle

Kierrättäminen on tärkeää ja nyt voit opetella sitä kuvien avulla! Lataa materiaalit ja ohjeet täältä: