50 000€ lahjoitettu Kymenlaakson ruoka- ja tukiapukeräykseen!

5.5.2020

MLL:n Kaakkois-Suomen piirin, SPR:n Kaakkois-Suomen piirin, Kouvolan kaupungin ja Kymsoten yhteistyönä organisoima ruoka- ja tukiapukeräykseen on lahjoitettu jo 50 000€.

Ruokalahjakortteja (a´50€) on jaossa jo tällä hetkellä 750 kpl. Lahjakortit jaetaan Kymsoten Pyydä apua -palvelun kautta, joka löytyy Kymsoten lasten, nuorten ja perheiden sivulta osoitteesta: https://www.kymsote.fi/fi/Palvelut/Lasten%2C-nuorten-ja-perheiden-palvelut/c/lasten-nuorten-ja-perheiden-palvelut


”Lapsiperheet ovat löytäneet hyvin Kymsoten sähköisen Pyydä apua -palvelun, yhteydenottoja tulee päivittäin runsaasti. Avun tarve on todellinen ja apua tarvitsevia paljon. Suuri kiitos jokaiselle lahjoittajalle!”, kiittelee keräystä koordinoiva MLL:n Kaakkois-Suomen piirin toiminnanjohtaja Christa Carpelan.

”Jokaiselle yhteydenottajalle soitetaan, ja kartoitetaan muu tuen tarve. Lisäksi lahjakortteja on jaettu perheiden sosiaalityön, perhetyön ja kotipalvelun asiakkaille ” lisää Kymsote vastaava johtava sosiaalityöntekijä Riikka Mauno.


Keräys jatkuu toistaiseksi. Ruoka- ja tukiapukeräykseen voi osallistua lahjoittamalla keräystilille: FI98 5750 0120 4267 89. Lahjoittaja saa määritellä summan ja halutessaan kaupungin tai kunnan, johon apu kohdistetaan. Viestikenttään: Lahjoitus ja mahdollinen toive kohdistamisesta. 

Lisätietoja: Christa Carpelan p. 050 4063 763, christa.carpelan@mll.fi
Lupatunnus: Kaakkois-Suomen poliisilaitos lupa nro RA/2019/36/. 

Keräykseen jo osallistuneet yritykset: