Äipät ja iskät –iltakahvit Zoomissa - mukana Merja Tompuri!

22.4.2020

Tiistaina 28.4. klo 18-19 Zoomissa! Nyt kanssamme mukana toimintaterapeutti Merja Tompuri vastaamassa vanhempien kysymyksiin.

Mitä teille kuuluu? Miten teidän perheen arki on muuttunut nyt poikkeusolojen aikana? Onko etäopetus aiheuttanut huolta? Miten etätöiden tekeminen sujuu yhdessä päiväkoti-ikäisen kanssa? Tule juttelemaan ja saamaan vertaistukea vanhemmuuteen! Ota kupillinen kahvia ja liity iltakahville kanssamme juuri siinä arjen hetkessäsi.

”Merja Tompuri on SI-koulutettu toimintaterapeutti, työnohjaaja, mindfulness-ohjaaja ja joogaohjaaja, joka työskennellyt yli 20 vuoden ajan ammatinharjoittajana lasten kuntoutuksen parissa. Merja on kiinnostunut siitä, kuinka ihminen voi vahvistaa arjessaan omaa hyvinvointia erilaisista toimintakykyyn ja arkeen liittyvistä haasteista huolimatta. Mielen ja kehon tasapaino tukevat niin kuntoutumista, uuden oppimista kuin tunteiden itsesäätelyä sekä tähän liittyen Merja on kirjoittanut kirjat Tenavat tasapainoon sekä Tartu toimeen – opas työskentelytaitojen oppimiseen.”


Zoom-linkki tapahtumaan: https://zoom.us/j/99625338804?pwd=SUlCY2hUQkRabXgvQ3JPVGF5VldKQT09


Äipät ja iskät – aamu- ja iltakahvit ovat MLL Kaakkois-Suomen piirin Perhelaituri – etäkohtaamispaikka verkossa Zoom-palvelussa. Iltakahvit ovat ammattilais- ja asiantuntijavetoisia tapaamisia, jotka ovat avoimia kaikille. Pääset liittymään kahville liittymislinkin kautta, mutta jos kaipaat lisätietoa Zoomin käyttöön, ole yhteydessä 

Nooraan p. 0504662642 tai Saaraan p. 0505233984