Ryhmätoiminta

Järjestämme vertaisryhmiä noin 11-16-vuotiaille nuorille. Ryhmät sopivat nuorille, jotka haluavat käsitellä mielenterveyttä ja mielen hyvinvointia yhdessä muiden nuorten kanssa. 

Ryhmät toteutuvat luontoavusteisesti. Luontoavusteinen ryhmä voi kokoontua esimerkiksi laavulla, hevostallilla tai muuten ulkona tai luonnon läheisyydessä. Ryhmät voivat olla myös eläinavusteisia, jolloin ryhmätapaamisiin voi osallistua Halla-koira. 

Ryhmässä käsitellään tunteita, omia voimavaroja, mielenterveyttä ja etsitään yhdessä keinoja tukea oman mielen hyvinvointia. Ennen ryhmää jokaisen nuoren kanssa käydään yksilökeskustelu. 

Ryhmätoiminta on osa Eläimet ja luonto nuoren mielen hyvinvoinnin vahvistajana -hanketta (2024-2026). 

 

Tulevat ryhmät:

Nuorten kesäleiri 2, 31.7.-2.8.2024

Maksuton kesäleiri Kouvolassa talliympäristössä 11-15 -vuotialle nuorille, joiden vanhemmat ovat eronneet. Leirillä teemme toiminnallisia talliaskareita, hoidamme hevosia sekä pysähdymme mielen hyvinvoinnin ja tunne-elämän äärelle. Tarjolla on välipala, lisäksi jokainen ottaa oman lounasevään mukaan.

Leiripäivien ohjaajina toimii MLL:n Kaakkois-Suomen piirin koordinaattorit, joilla on lisäkoulutusta eläinavusteiseen työskentelyyn.


Kouvolan ratsastuskeskus, Ravilankaari 8, Kouvola 17.-19.6.2024 kello 10-14. 

Ilmoittautumiset 30.6. mennessä:

Riina Sommarberg

riina.sommarberg@mll.fi

 

Ota yhteyttä

Hannaleena Ahtiainen koordinaattori 050 313 1194 (myös wa) hannaleena.ahtiainen@mll.fi sc: mllhannaleena