Heppakaverikoulutukset

TULEVAT KOULUTUKSET huhtikuu 2021

Oletko kiinnostunut lasten ja nuorten kanssa toimimisesta? Monessa perheessä olisi innokkaita lapsia ja halua tutustua tallimaailmaan, heppoihin ja muihin tallin eläimiin. Heppakaveritoiminnan tarkoituksena on tuottaa lapsille iloa ja hyvää mieltä, vahvistaa lapsen itsetuntoa ja saada mukavaa tekemistä arkeen. Tule mukaan heppakaveriksi, kaipaamme teitä toimintaan lisää!

Seuraava etäkoulutus alkaa huhtikuussa.                                  koulutuspäivät
to 15.4 klo 17.30-19
ke 28.4 klo 17.30-19, koulutus sisältää välitehtävät.
Koulutus itsessään ei vielä sido sinua mukaan toimintaan,
ota rohkeasti yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautumiset 12.4 mennessä:
sanna.kyto@mll.fi tai 040 749 9697
Perehdytämme uusia heppakavereita mukaan toimintaan jatkuvasti ympäri vuoden. Ota rohkeasti yhteyttä alueesi koordinaattoriin, kerromme mielellämme lisää!

Sanna Kytö Koordinaattori Kymenlaakso 040 749 9697 sanna.kyto@mll.fi
Heini Penttilä Koordinaattori Etelä-Karjala 040 087 3603 heini.penttila@mll.fi