Luonto- ja eläinavusteinen toiminta

Eläimet ja luonto nuoren mielen hyvinvoinnin vahvistajana -hankkeen (2024-2026) tavoitteena on tukea nuorten mielen hyvinvointia ja vahvistaa mielenterveyttä. Toiminta on suunnattu noin 11-16-vuotiaille nuorille. Tarjoamme yksilöohjausta, ryhmätoimintaa, kertaluontoisia toimintapäiviä sekä koulutusta ammattilaisille luontoavusteisista menetelmistä. Lisäksi jalkaudumme tarpeen mukaan tapahtumiin, kouluille, nuorisotiloille ja muihin nuorten arkiympäristöihin. Kaikki toiminta on maksutonta.

Toimintaa toteutetaan luonnossa ja eläinavusteisesti. Luonto edistää tutkitusti hyvinvointia esimerkiksi alentamalla stressiä, kohentamalla mielialaa ja lisäämällä aktiivisuutta. 

Kerromme mielellämme lisää toiminnasta ja yhteistyön mahdollisuuksista. 

Ota yhteyttä:

Hannaleena Ahtiainen koordinaattori Sosionomi (AMK), Eläinavusteinen valmentaja 050 313 1194 hannaleena.ahtiainen@mll.fi Vastaan luontoavusteisesta nuorisotoiminnasta. Tehtäviini kuuluu yksilöohjaus, ryhmätoiminta ja nuorten kohtaaminen mielen hyvinvoinnin teemojen parissa. Työpisteeni sijaitsee Kouvolassa, mutta työalueenani on koko Kaakkois-Suomen alue.