Hyödyllisiä linkkejä


MLL:n Vapaaehtoisnetti
Vapaaehtoisnetissä on paljon tietoa, työkaluja ja materiaalia MLL:n vapaaehtoisille. Vapaaehtoisnetin tapahtumakalenteria kannattaa hyödyntää yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista ilmoittamiseen. 

 
Jäsenrekisteri
Jäsenrekisteristä löytyy yhdistyksen sekä yhdistyksen jäsenten tiedot. 

Oma MLL-palvelu
MLL on luopunut muovisista jäsenkorteista. MLL:n jäsenkortti löytyy sähköisenä Oma MLL -palvelusta. Kortin saavat käyttöönsä kaikki jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet, joilla on sähköpostiosoite tiedossa jäsenrekisterissä. Oma MLL -palvelu on mobiiliskaalautuva, joten voit esittää kortin myös puhelimeltasi.
Oma MLL -palvelun käyttäjätunnus on rekisteriin ilmoittamasi sähköposti. Ensimmäisellä käyntikerralla luo itsellesi salasana luo uusi salasana -linkistä.


Gredi
Gredi on MLL:noma digitaalinen materiaalipankki, jota ylläpidetään ja päivitetään keskusjärjestön toimesta. Gredistä löytyy monenlaista materiaalia, kuten kuvia, muokattavia mainospohjia, julisteita ja esitteitä, taittopohjia jne. yhdistysten hyödynnettäväksi. Sisään pääsee ilman tunnuksia Sisään tästä -painikkeen alta. Youtubesta löytyy lyhyt ohjevideo: https://youtu.be/wSy03HHFObQ