Ystäväkoulutukset

TULEVAT KOULUTUKSET huhtikuu 2021

Ystävä toiminnassa ystävät tapaavat toisiaan ja ystäväparit tekevät yhdessä asioita, mitä ystävät yleensäkin tekevät. Tavataan vaikkapa lenkkipolulla, vieraillaan toisten luona ja vaihdellaan kuulumisia, tai käydään yhdessä vaikka omien lasten kanssa leikkipuistoissa, tähän kaikkeen oman lisämausteensa antaa uuteen kulttuuriin tutustuminen, lähde sinäkin mukaan siun ystävä jo odottaa!

Seuraava etäkoulutus alkaa huhtikuussa.                                 koulutuspäivät
to 15.4 klo 17.30-19
ke 28.4 klo 17.30-19, koulutus sisältää välitehtävät.
Koulutus itsessään ei vielä sido sinua mukaan toimintaan,
ota rohkeasti yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautumiset 12.4 mennessä:
sanna.kyto@mll.fi tai 040 749 9697

Perehdytämme uusia maahanmuuttajaäidille toiminnasta kiinnostuneita mukaan toimintaan jatkuvasti ympäri vuoden. Ota rohkeasti yhteyttä alueesi koordinaattoriin, kerromme mielellämme lisää!

Elisa Sandström-Hovi Koordinaattori Kymenlaakso 040 750 4112 elisa.sandstrom-hovi@mll.fi
Heini Penttilä Koordinaattori Etelä-Karjala 040 087 3603 heini.penttila@mll.fi