TOIMIPISTEET

Kouvolan piiritoimisto
Hallituskatu 5, 2. kerros
45100 Kouvola


kaakkois-suomen.piiri@mll.fi

Lappeenrannan toimipiste
Koulukatu 49 lh 2,
53100 Lappeenranta


kaakkois-suomen.piiri@mll.fi

Toimistojemme väki on liikkuvaista, joten soitathan ennen kun tulet käymään.


HENKILÖKUNTA

Christa Carpelan toiminnanjohtaja 050 406 3763 christa.carpelan@mll.fi Vastuullani on järjestön johtaminen ja toiminnot kokonaisuutena. Lisäksi vastuullani on vaikuttamistyö ja varainhankinta, sekä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.
Pauliina Paakala hallintopäällikkö 040 728 0288 pauliina.paakala@mll.fi Vastuullani on piirin henkilöstöhallinto, talouden seuranta, laskutus ja tietoturva. Johdan myös ammatillisten perhepalveluiden kokonaisuutta ja toimin ammatillisten perhetyöntekijöiden esihenkilönä. Lisäksi vastaan lasten ryhmähoidosta ja Leikkilätoiminnasta. Työalueeni on koko Kaakkois-Suomen alue.
Virpi Meriläinen kehittämispäällikkö 040 589 5584 virpi.merilainen@mll.fi Toimin perhesuhteiden tuen esihenkilönä. Vastaan eroauttamistoiminnasta (kohtaamispaikka- ja vertaisryhmätoiminta) sekä parisuhteen ja vanhemmuuden vahvistamisen toimista (vertaisryhmätoiminta ja yksilöllinen tuki). Olen mukana kehittämässä perhemyönteisen toimintakulttuurin leviämistä työelämään Perhemyönteinen työyhteisö -kampanjan avulla.
Maiju Vesa järjestöpäällikkö 050 302 0269 maiju.vesa@mll.fi Toimin nuoriso- ja järjestötiimin esihenkilönä. Vastaan Selviydytään kiusaamisesta -toimintamallin (vertaisryhmätoiminta, yksilöohjaus ja vapaaehtoisten sekä ammattilaisten koulutus) toteutuksesta ja sen kehittämisestä piirin alueella. Olen myös mukana muiden palveluidemme kehittämisesssä ja eri yhteistyöverkostoissa.
Sanna Kytö tukihenkilötoiminnan päällikkö 040 749 9697 sanna.kyto@mll.fi Toimin tukihenkilötoiminnan esihenkilöhä. Koordinoin kaveri-, heppakaveri ja perhekummitoimintaa Kymenlaakson alueella. Hoidan yhteistyötä kuntiin ja muihin paikallisiin toimijoihin. Osallistun toiminnan kehittämiseen.
Möllö Pöötinen maskotti Heippa! Minä hauskuutan lapsia, leikin kaikkien kanssa ja kuuntelen lasten unelmia ja murheita! Kiertelen myös tapahtumissa koordinaattoreiden kanssa ja vierailen paikallisyhdistysten luona. Meillä Toiveiden metsässä ei ole tietokoneita, ja siksi minut tavoittaa parhaiten tapahtumavastaavamme Emilian (emilia.lukka@mll.fi) kautta! Nähdään ja halataan!
Halla-koira eläintyöpari Työskentelen lasten erovertaisryhmissä, joissa autan lapsia tehtävissä ja otan vastaan rapsutuksia. Olen luotettava kuuntelija ja minua saa halata! Joskus minut voi tavata myös tapahtumissa. Työskentelen koordinaattori Hannaleenan (hannaleena.ahtiainen@mll.fi) kanssa, joka on käynyt Eläinavusteinen valmentaja -koulutuksen.

Yhdistysten tuki

Henna Karhu koordinaattori 050 477 8444 henna.karhu@mll.fi Vastuullani on paikallisyhdistysten ammatillinen tuki ja koulutus sekä yhdistystoiminnan kehittäminen. Työskentelen koko Kaakkois-Suomen alueella.
Emilia Lukka järjestöassistentti 050 472 0095 emilia.lukka@mll.fi Vastaan piirin jäsenhankinnasta ja perhekahvilatoiminnan toteuttamisesta sekä piirin tapahtumista.
Laila Uljas järjestöassistentti 050 566 9986 laila.uljas@mll.fi Tehtäviini kuuluvat mm. hanke- ja perhekahvilatyö. Hanketyöni keskittyy lasten ja nuorten lukusujuvuuden lisäämiseen sekä Liikkuvan perhekahvilan kehittämiseen. Työskentelen Kymenlaakson alueella.

Nuorisotoiminta

Sami Halme koordinaattori 050 477 0877 sami.halme@mll.fi Vastaan vertaisryhmätoiminnasta ja järjestän tapahtumia ja koulutuksia nuorille, huoltajille sekä ammattilaisille. Lisäksi vastuullani on nuoriso- ja tukioppilastoiminta sekä koulu- ja urheiluseurayhteistyö. Työalueenani on Kaakkois-Suomen alue.
Elisa Sandström-Hovi Koordinaattori 050 513 9553 elisa.sandstrom-hovi@mll.fi Vastaan Koutsi-toiminnasta. Kartoitan koulujen kanssa tukea tarvitsevia nuoria sekä koulutan ja tuen vapaaehtoisia heidän työssään. Työpisteeni sijaitsee Kouvolassa, mutta työalueenani on Kaakkois-Suomen alue.
Piritta Lirkki koordinaattori 050 472 5125 piritta.lirkki@mll.fi Koordinoin lastenhoitotoimintaa. Tehtäviini kuuluu läksykummitoiminnan ja Mie osaan kerhojen koordinointi sekä Selviydytään kiusaamisesta vertaisryhmätoiminta, yksilöohjaus ja vapaaehtoisten koulutus Etelä-Karjalan alueella. Työalueenani on Kaakkois-Suomen alue.

Perhesuhteiden tuki

Marjaana Peronmaa koordinaattori 050 358 8394 marjaana.peronmaa@mll.fi Tehtäviini kuuluu eroauttamistoiminta. Koordinoin eroperheiden kohtaamispaikkatoimintaa perhesatamissa sekä eroauttamistoiminnan vapaaehtoisia perheluotseja. Toteutan vertaisryhmiä eroperheiden vanhemmille sekä lapsille ja eroauttamis- ja uusperhekoulutuksia ammattilaisille. Olen mukana järjestämässä Eron edessä -iltoja eronneille ja eroa harkitseville vanhemmille. Vastuullani on maakunnallisen yhteistyön kehittäminen työalueellani Etelä-Karjalassa.
Noora Kovanen koordinaattori 050 466 2642 noora.kovanen@mll.fi Toimin parisuhteen ja vanhemmuuden tuen koordinaattorina. Tehtäviini kuuluvat vertaisryhmät, parisuhdeohjaus, vanhempainillat ja perhetapahtumat. Koordinoin Kaakon äipät ja iskät -Facebook ryhmää ja ohjaan vapaaehtoisia someluotseja. Kehitän perhemyönteisen toimintakulttuurin leviämistä työelämään Perhemyönteinen työyhteisö -kampanjan avulla. Pääasiallista työaluettani on Etelä-Karjala.
Hannaleena Ahtiainen koordinaattori 050 313 1194 hannaleena.ahtiainen@mll.fi Tehtäviini kuuluu eroauttamistoiminta. Koordinoin eroperheiden kohtaamispaikkatoimintaa perhesatamissa sekä eroauttamistoiminnan vapaaehtoisia perheluotseja. Pidän vertaisryhmiä eroperheiden vanhemmille sekä lapsille. Olen mukana järjestämässä Eron edessä -iltoja eronneille ja eroa harkitseville vanhemmille. Työalueeni painottuu Kymenlaakson alueelle.
Tuija Anttila koordinaattori 050 5233984 tuija.anttila@mll.fi Tehtäviini kuuluvat parisuhteen ja vanhemmuuden vahvistamisen toimet. Näitä ovat esimerkiksi vertaisryhmät (Perhe mielessä -ryhmät), vanhempainillat (kuten Odottavien olohuone -illat) ja perhetapahtumat. Koordinoin Kaakon äipät ja iskät -Facebook ryhmää ja ohjaan vapaaehtoisia someluotseja. Kehitän perhemyönteisen toimintakulttuurin leviämistä työelämään Perhemyönteinen työyhteisö -kampanjan avulla. Pääasiallista työaluettani on Kymenlaakso.

Tukihenkilötoiminta

Heta Jurvanen koordinaattori 040 087 3603 heta.jurvanen@mll.fi Koordinoin perhekummi-, kaveri-, heppakaveri- ja ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaa sekä mummi- ja vaaritoimintaa Etelä-Karjalan alueella. Rekrytoin, koulutan ja tuen alueen vapaaehtoisia, seuraan tukisuhteita sekä hoidan yhteistyötä kuntiin ja muihin paikallisiin toimijoihin. Osallistun erilaisten tapahtumien järjestämiseen.
Suvi Laajarinne koordinaattori 040 750 4112 suvi.laajarinne@mll.fi Toimin ystäväksi maahanmuuttajaäidille toiminnan koordinaattorina Kymenlaakson alueella. Koulutan vapaaehtoisia suomenkieltä puhuvia naisia ystäväksi maahanmuuttajataustaisille äideille. Työhöni kuuluu myös monikulttuurinen yhteistyö kuntien, kaupunkien ja kolmannen sektorien toimijoiden kanssa.

Tapahtumat

Emilia Lukka järjestöassistentti 050 472 0095 emilia.lukka@mll.fi Vastaan piirin tapahtumista.

Viestintä

Samuli Nihtilä viestintäkoordinaattori 050 452 0040 samuli.nihtila@mll.fi Toimin koordinaattorina piirin viestinnässä ja muissa IT-tehtävissä. Tehtäviini kuuluvat visuaalisen sisällön, kuten mainosten ja videoiden tuottaminen eri toimintojen tarpeisiin sekä sosiaalisen median ohjaus ja ylläpito.

Verkkolaskuosoitteet löydät täältä.