TOIMIPISTEET

Koulukatu 49 lh 2,
53100 Lappeenranta

kaakkois-suomen.piiri@mll.fi

Toimistojemme väki on liikkuvaista, joten soitathan ennen kun tulet käymään.

HENKILÖKUNTA

Christa Carpelan Toiminnanjohtaja 050 406 3763 christa.carpelan@mll.fi Vastuullani on järjestön johtaminen ja toiminnot kokonaisuutena. Lisäksi vastuullani on vaikuttamistyö ja varainhankinta, sekä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.
Teija Honni Talousvastaava 040 566 2166 teija.honni@mll.fi Vastaan piirin kirjanpidosta, palkanlaskennasta ja hankinnoista. Lisäksi tuen piirin alueen yhdistyksiä taloudenhoitoon liittyvissä asioissa.
Pauliina Paakala Perhepalvelupäällikkö 040 728 0288 pauliina.paakala@mll.fi Toimin ammatillisten perhetyöntekijöiden esimiehenä. Vastuullani on rekrytointi, asiakkuuksien hallinta, tiimin työhyvinvoinnin johtaminen ja palvelutoiminnan kokonaisuuden johtaminen. Vastaan myös lasten ryhmähoidosta ja Leikkilä toiminnasta
Maiju Vesa Järjestöpällikkö 050 302 0269 maiju.vesa@mll.fi Toimin järjestötiimin esimiehenä. Vastuullani on yhdistysten ja perhekahvilatoiminnan ammatillinen ohjaus, tuki ja koulutus sekä kuntayhteistyön kehittäminen.
Virpi Meriläinen Kehittämispäällikkö 040 589 5584 virpi.merilainen@mll.fi Toimin tukihenkilötoiminnan tiimin ja perhesuhteiden tukitiimin esimiehenä. Vastuualueinani ovat perhekummi-, kaveri- ja ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminta, läksykummitoiminta, mummi- ja vaaritoiminta, eroauttaminen ja Yhes vahvemmaks! -parisuhdetta tukeva hanke sekä Paikka auki -ohjelman mentorointi. Olen mukana palveluidemme kehittämisessä.
Elisa Sandström-Hovi Koordinaattori 040 750 4112 elisa.sandstrom-hovi@mll.fi Toimin ystäväksi maahanmuuttajaäidille toiminnan koordinaattorina Kymenlaakson alueella. Koulutan vapaaehtoisia suomalaisia naisia ystäväksi maahanmuuttajataustaisille äideille. Työhöni kuuluu myös monikulttuurinen yhteistyö kuntien, kaupunkien ja kolmannen sektorien toimijoiden kanssa.
Marjaana Peronmaa Koordinaattori 050 358 8394 marjaana.peronmaa@mll.fi Vastuullani on eroperheiden kohtaamispaikkatoiminta perhesatamissa ja vertaisryhmät lapsille ja aikuisille erotilanteessa sekä perhesuhteiden tueksi. Järjestän mm. tapahtumia perheille ja koulutuksia ammattilaisille perhemyönteisyyden vahvistamiseksi. Työalueeni on Lappeenrannan alue.
Satu Lukka Koordinaattori 050 513 9553 satu.lukka@mll.fi Vastuullani on eroperheiden kohtaamispaikkatoiminta perhesatamissa ja vertaisryhmät lapsille ja aikuisille erotilanteessa sekä perhesuhteiden tueksi. Järjestän mm. tapahtumia perheille ja koulutuksia ammattilaisille perhemyönteisyyden vahvistamiseksi. Työalueeni on Kouvola.
Saara Leiri Koordinaattori 050 523 3984 saara.leiri@mll.fi Vastuullani on eroperheiden kohtaamispaikkatoiminta perhesatamissa ja vertaisryhmät lapsille ja aikuisille erotilanteessa sekä perhesuhteiden tueksi. Järjestän mm. tapahtumia perheille ja koulutuksia ammattilaisille perhemyönteisyyden vahvistamiseksi. Työalueeni on Etelä-Kymenlaakso.
Heini Penttilä Koordinaattori 040 087 3603 heini.penttila@mll.fi Vastaan Etelä-Karjalan alueen tukihenkilötoiminnan koordinoinnista. Rekrytoin, koulutan ja tuen vapaaehtoisia, sekä ohjaan tukisuhteita kaveri- perhekummi-, sekä ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnassa. Toimin yhteistyössä kunnan ja paikallisten toimijoiden kanssa, sekä osallistun alueella erilaisten tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen.
Henna Karhu Koordinaattori 050 477 8444 henna.karhu@mll.fi Vastaan piirin läksykummitoiminnasta sekä mummi- ja vaaritoiminnasta. Rekrytoin, koulutan ja tuen vapaaehtoisia sekä osallistun erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Lisäksi toimin MLL:n Lappeenrannan yhdistyksen järjestösihteerinä.
Sanna Kytö Koordinaattori 040 749 9697 sanna.kyto@mll.fi Koordinoin kaveri- ja perhekummitoimintaa Kymenlaakson alueella. Rekrytoin, koulutan ja tuen alueen vapaaehtoisia, seuraan tukisuhteita sekä hoidan yhteistyötä kuntiin ja muihin paikallisiin toimijoihin. Osallistun erilaisten tapahtumien järjestämiseen.
Noora Kovanen Koordinaattori 0504662642 noora.kovanen@mll.fi Vastuullani on eroperheiden kohtaamispaikkatoiminta perhesatamissa ja vertaisryhmät lapsille ja aikuisille erotilanteessa sekä perhesuhteiden tueksi. Järjestän mm. tapahtumia perheille ja koulutuksia ammattilaisille perhemyönteisyyden vahvistamiseksi. Työalueeni on Imatran alue.
Miisa Tanska Viestintäassistentti 0401587122 miisa.tanska@mll.fi Vastuutehtäviäni ovat viestintä, keräykset, markkinointi sekä erilaisten tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen. Olen myös vastuussa nettisivujemme ylläpidosta ja toimin sosiaalisen median vastuuhenkilönä.
Piritta Lirkki Järjestöassistentti 050 472 5125 piritta.lirkki@mll.fi Vastuullani on lastenhoitotoiminnan koordinointi. Koulutan, perehdytän ja rekrytoin hoitajaksi haluavia. Toimin myös ammatillisten perhepalveluiden välittäjänä sekä välitän tukioppilastoiminnan kouluttajia. Työalueeni on koko Kaakkois-Suomen piirin alue.
Tarja Pöysti Järjestöassistentti 0504411366

Verkkolaskuosoitteet löydät täältä.