TOIMIPISTEET

Kouvolan piiritoimisto
Hallituskatu 5, 2. kerros
45100 Kouvola


kaakkois-suomen.piiri@mll.fi

Lappeenrannan toimipiste
Koulukatu 49 lh 2,
53100 Lappeenranta


kaakkois-suomen.piiri@mll.fi

Toimistojemme väki on liikkuvaista, joten soitathan ennen kun tulet käymään.


HENKILÖKUNTA

Christa Carpelan toiminnanjohtaja 050 406 3763 christa.carpelan@mll.fi Vastuullani on järjestön johtaminen ja toiminnot kokonaisuutena. Lisäksi vastuullani on vaikuttamistyö ja varainhankinta, sekä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.
Teija Honni talousvastaava 040 566 2166 teija.honni@mll.fi Vastaan piirin kirjanpidosta, palkanlaskennasta ja hankinnoista. Lisäksi tuen piirin alueen yhdistyksiä taloudenhoitoon liittyvissä asioissa.
Miisa Tanska viestintäassistentti 040 158 7122 miisa.tanska@mll.fi Vastuutehtäviäni ovat viestintä, keräykset, markkinointi sekä erilaisten tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen. Olen myös vastuussa nettisivujemme ylläpidosta ja toimin sosiaalisen median vastuuhenkilönä.
Virpi Meriläinen kehittämispäällikkö 040 589 5584 virpi.merilainen@mll.fi Toimin tukihenkilötoiminnan tiimin ja perhesuhteiden tukitiimin esimiehenä. Vastuualueinani ovat perhekummi-, kaveri- ja ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminta, läksykummitoiminta, mummi- ja vaaritoiminta, eroauttaminen ja Yhes vahvemmaks! -parisuhdetta tukeva hanke. Olen mukana palveluidemme kehittämisessä.
Maiju Vesa järjestöpäällikkö 050 302 0269 maiju.vesa@mll.fi Toimin järjestötiimin esimiehenä. Vastuullani on yhdistysten ja perhekahvilatoiminnan ammatillinen ohjaus, tuki ja koulutus sekä kuntayhteistyön kehittäminen.

Järjestötoiminta

Piritta Lirkki palveluohjaaja 050 472 5125 piritta.lirkki@mll.fi Vastuullani on lastenhoitotoiminnan koordinointi. Koulutan, perehdytän ja rekrytoin hoitajaksi haluavia. Toimin myös ammatillisten perhepalveluiden välittäjänä. Työalueeni on koko Kaakkois-Suomen alue.
Samuli Nihtilä järjestöassistentti 050 452 0040 samuli.nihtila@mll.fi Toimin assistenttina viestinnässä ja muissa IT-tehtävissä. Tehtäviini kuuluvat myös perheluotsin toimet sekä visuaalisen sisällön tuottaminen piirin eri toimintamuotojen tarpeisiin.

Nuorisotoiminta

Sami Halme koordinaattori 050 477 0877 sami.halme@mll.fi Vastuullani on nuorisotoiminta, tukioppilastoiminta ja kouluyhteistyö sekä vertaisryhmät isille perhesuhteiden tueksi ja erotilanteessa. Järjestän tapahtumia ja koulutuksia nuorille sekä ammattilaisille nuorisotoiminnan ja perhemyönteisyyden vahvistamiseksi. Työalueenani on Kaakkois-Suomen alue.

Perhesuhteiden tuki

Marjaana Peronmaa koordinaattori 050 358 8394 marjaana.peronmaa@mll.fi Vastuullani on eroperheiden kohtaamispaikkatoiminta perhesatamissa ja vertaisryhmät lapsille ja aikuisille erotilanteessa sekä perhesuhteiden tueksi. Järjestän mm. tapahtumia perheille ja koulutuksia ammattilaisille perhemyönteisyyden vahvistamiseksi. Työalueeni on Lappeenrannan alue.
Satu Lukka koordinaattori 050 513 9553 satu.lukka@mll.fi Vastuullani on eroperheiden kohtaamispaikkatoiminta perhesatamissa ja vertaisryhmät lapsille ja aikuisille erotilanteessa sekä perhesuhteiden tueksi. Järjestän mm. tapahtumia perheille ja koulutuksia ammattilaisille perhemyönteisyyden vahvistamiseksi. Työalueeni on Kouvola.
Saara Leiri koordinaattori 050 523 3984 saara.leiri@mll.fi Vastuullani on eroperheiden kohtaamispaikkatoiminta perhesatamissa ja vertaisryhmät lapsille ja aikuisille erotilanteessa sekä perhesuhteiden tueksi. Järjestän mm. tapahtumia perheille ja koulutuksia ammattilaisille perhemyönteisyyden vahvistamiseksi. Työalueeni on Etelä-Kymenlaakso.
Noora Kovanen koordinaattori 050 466 2642 noora.kovanen@mll.fi Vastuullani on eroperheiden kohtaamispaikkatoiminta perhesatamissa ja vertaisryhmät lapsille ja aikuisille erotilanteessa sekä perhesuhteiden tueksi. Järjestän mm. tapahtumia perheille ja koulutuksia ammattilaisille perhemyönteisyyden vahvistamiseksi. Työalueeni on Imatran alue.
Hannaleena Ahtiainen koordinaattori 050 313 1194 hannaleena.ahtiainen@mll.fi Vastuullani on eroperheiden kohtaamispaikkatoiminta perhesatamissa ja vertaisryhmät lapsille erotilanteessa sekä aikuisille perhesuhteiden tueksi. Järjestän mm. tapahtumia perhemyönteisyyden vahvistamiseksi. Työalueeni on Pohjois-Kymenlaakso.
Sami Halme koordinaattori 050 477 0877 sami.halme@mll.fi Vastuullani on nuorisotoiminta, tukioppilastoiminta ja kouluyhteistyö sekä vertaisryhmät isille perhesuhteiden tueksi ja erotilanteessa. Järjestän tapahtumia ja koulutuksia nuorille sekä ammattilaisille nuorisotoiminnan ja perhemyönteisyyden vahvistamiseksi. Työalueenani on Kaakkois-Suomen alue.

Tukihenkilötoiminta

Heini Penttilä koordinaattori 040 087 3603 heini.penttila@mll.fi Vastaan Etelä-Karjalan alueen tukihenkilötoiminnan koordinoinnista. Rekrytoin, koulutan ja tuen vapaaehtoisia, sekä ohjaan tukisuhteita kaveri- perhekummi-, sekä ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnassa. Toimin yhteistyössä kunnan ja paikallisten toimijoiden kanssa, sekä osallistun alueella erilaisten tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen.
Sanna Kytö koordinaattori 040 749 9697 sanna.kyto@mll.fi Koordinoin kaveri- ja perhekummitoimintaa Kymenlaakson alueella. Rekrytoin, koulutan ja tuen alueen vapaaehtoisia, seuraan tukisuhteita sekä hoidan yhteistyötä kuntiin ja muihin paikallisiin toimijoihin. Osallistun erilaisten tapahtumien järjestämiseen.
Elisa Sandström-Hovi koordinaattori 040 750 4112 elisa.sandstrom-hovi@mll.fi Toimin ystäväksi maahanmuuttajaäidille toiminnan koordinaattorina Kymenlaakson alueella. Koulutan vapaaehtoisia suomalaisia naisia ystäväksi maahanmuuttajataustaisille äideille. Työhöni kuuluu myös monikulttuurinen yhteistyö kuntien, kaupunkien ja kolmannen sektorien toimijoiden kanssa.
Henna Karhu koordinaattori 050 477 8444 henna.karhu@mll.fi Vastaan piirin läksykummitoiminnasta sekä mummi- ja vaaritoiminnasta. Rekrytoin, koulutan ja tuen vapaaehtoisia sekä osallistun erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Lisäksi toimin MLL:n Lappeenrannan yhdistyksen järjestösihteerinä.
Hannaleena Ahtiainen koordinaattori 050 313 1194 hannaleena.ahtiainen@mll.fi Vastaan mummi- ja vaaritoiminnasta sekä läksykummitoiminnasta Kymenlaakson alueella. Rekrytoin, koulutan ja tuen vapaaehtoisia sekä osallistun tapahtumien järjestämiseen.

Ammatilliset perhepalvelut

Pauliina Paakala perhepalvelupäällikkö 040 728 0288 pauliina.paakala@mll.fi Toimin ammatillisten perhetyöntekijöiden esimiehenä. Vastuullani on rekrytointi, asiakkuuksien hallinta, tiimin työhyvinvoinnin johtaminen ja palvelutoiminnan kokonaisuuden johtaminen. Vastaan myös lasten ryhmähoidosta ja Leikkilä toiminnasta
Piritta Lirkki palveluohjaaja 050 472 5125 piritta.lirkki@mll.fi Vastuullani on lastenhoitotoiminnan koordinointi. Koulutan, perehdytän ja rekrytoin hoitajaksi haluavia. Toimin myös ammatillisten perhepalveluiden välittäjänä. Työalueeni on koko Kaakkois-Suomen alue.

Verkkolaskuosoitteet löydät täältä.