Parisuhde päättyy -

vanhemmuus jatkuu

Eroauttamistyön ja kohtaamispaikkatoiminnan
kehittämishanke 2018 - 2020

Hankkeen tarkoituksena on eri toimenpitein tuoda näkyviin lapsen asemaa ja ääntä vanhempien erotilanteessa. Lapsen edun huomioiminen koko eroprosessin ajan vaikuttaa positiivisesti lapsen erosta selviytymiseen, hänen oikeuteensa kumpaankin vanhempaan myös eron jälkeen sekä yhteistyövanhemmuuden vahvistamiseen.

Hankkeessa toteutetaan myös eroja ja huoltajuuskiistoja ennaltaehkäisevää toimintaa.

EROPERHEESSÄ-VIDEOT

Lapsen äänen ja näkökulman esille tuominen vanhempien erotilanteessa ja vanhempien tukeminen erovanhemmuudessa videoklippien avulla on uutta toimintaamme.

EROPERHEESSÄ-videot ovat omakohtaisia tarinoita, jotka perustuvat kokemusasiantuntijoiden kertomaan. Videon päätteeksi on tiivistelmä teemasta, mutta tarinat voivat toki herättää monia muitakin ajatuksia. Kokemusasiantuntijoiden kertoma voi avata uusia näkökulmia oman tilanteen käsittelyyn.

Marjaana Peronmaa Koordinaattori 050 358 8394 marjaana.peronmaa@mll.fi
Satu Lukka Koordinaattori 050 513 9553 satu.lukka@mll.fi