Lapsille

Ryhmiä toteutetaan 

 5-6 vuotiaille varhaiskasvatusikäisille lapsille, ryhmäkoko on 4-6 lasta. Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa tunnin kerrallaan lapsen luonnollisessa toimintaympäristössä, esim. päiväkodissa.

 7-12-vuotiaille kouluikäisille lapsille, ryhmäkoko on 4-6 lasta. Ryhmä kokoontuu viisi kertaa esimerkiksi koululla, luonnossa tai MLL:n toimistolla. 


Ryhmien tavoitteena on auttaa lasta käsittelemään vanhempien eroon liittyviä tunteita ja eron tuomia muutoksia. Ryhmä toimii vertaistukiryhmänä lapsille ja vetäjinä toimivat koulutetut ohjaajat. Ryhmässä käsitellään myös erilaisia tunteita ja lasten omia voimavaroja. 

Ryhmässä eroa ja erilaisia tunteita käsitellään toiminnallisten menetelmien, kuten piirtämisen, satujen ja leikin kautta. 

Ennen ryhmän alkua vanhemmilla on mahdollisuus keskustella koordinaattorin kanssa ryhmän toiminnasta ja sisällöstä. Jokaiselta ryhmäkerralta vanhemmille lähetetään ryhmän terveiset. 

Jännittääkö ryhmään osallistuminen?

Ryhmään osallistuminen voi tuntua lapsesta jännittävältä ja osallistuminen on aina vapaaehtoista. Tarvittaessa tarjoamme mahdollisuuden myös yksilötapaamisiin.

Tulevat lastenryhmät: 

Seuraavat lastenryhmät alkavat taas syksyllä.

Otamme vastaan ennakkoilmoittautumisia!

Ammattilainen! Haluaisitko lasten erovertaisryhmän koululle tai päiväkodille, jossa työskentelet? Järjestämme ryhmiä myös yhteistyössä päiväkotien ja koulujen kanssa. 

Ota yhteyttä:

Marjaana Peronmaa Lappeenrannan alue 050 358 8394 marjaana.peronmaa@mll.fi
Noora Kovanen Imatran alue 050 4662642 noora.kovanen@mll.fi
Hannaleena Ahtiainen Kymenlaakso 050 313 1194 hannaleena.ahtiainen@mll.fi Myös koira-avusteiset ryhmät ja yksilötapaamiset, kysy lisää!