Koulutukset ja tilaisuudet yhdistyksille

Perhekahvilaohjaajien perehdytys

Haluaisitko toimia perhekahvilaohjaajana? Tule mukaan perehdytykseen 23.9. klo 17-18.30! Perehdytys pidetään etänä Zoom -palvelussa ja illan aikana käsitellään mm.

• Pari asiaa MLL:sta​
  • Perhekahvilan perusperiaatteet​
  • Perhekahvilavapaaehtoisen tehtävät
  • Mistä saada tukea perhekahvilan vapaaehtoisena toimimiseen​

Ilmoittaudu mukaan täältä: https://forms.office.com/r/0Ge7JJFQEK

Lisätietoja: piritta.lirkki@mll.fi

Yhdistysväen vertaistapaamiset

Tänä syksynä sukkapuikot heiluvat koko yhdistysväelle! Sinä yhdistyksen hallituslainen, sihteeri, talousvastaava tai varapuheenjohtaja - tämä on juuri sinulle!

Tule Zoom-palvelun välityksellä neulomaan ja samalla puhumaan yhdistysasioita sekä verkostoitumaan. Jos neuloa et osaa, se ei ole este osallistumiselle. Tarvitset vain iloisen ja reippaan mielen sekä halun olla mukana. Lisäksi puikot ja lankaa.

Olen tavoitettavissa:

• 7.10. klo 17-19
  • 8.11. klo 17-19
  • 7.12.klo 17-19

Linkin saat ilmoittautumisen yhteydessä: henna.karhu@mll.fi

Viestintäkoulutus

Etänä Zoomissa 12.10. ja 14.10. klo 17.

12.10. klo 17 koulutuksessa käsitellään mainosten tekemistä MLL:n graafisen ohjeiston mukaisesti sekä esitellään ilmaisia kuvankäsittelyohjelmia.

14.10. klo 17 koulutuksessa käsitellään videoiden tekemistä MLL:n graafisen ohjeiston mukaisesti sekä esitellään pari ilmaista videonkäsittelyohjelmaa.

Viestintäkoulutus on kohdistettu paikallisyhdistysten hallitusjäsenille. Ilmoittautuneille lähetetään linkki ennen koulutuksen alkamista.

Ilmoittautumiset 8.10. mennessä: miisa.tanska@mll.fi

Henna Karhu koordinaattori 050 477 8444 henna.karhu@mll.fi