Hyvä yhteiskuntavastuullinen yritys, yhteisö tai kanssaihminen!

Köyhyys koskee useampaa kuin joka kymmenettä suomalaista lasta, myös Kymenlaaksossa. Erityisen haavoittuvassa asemassa ovat yksinhuoltajaperheet.

Nyt vallitsevien poikkeusolojen takia ovat perheiden ruokakulut kasvaneet, mikä aiheuttaa isoja ongelmia pienituloisissa perheissä. Jo nyt on tiedossa, että kaikki lapset eivät ole saaneet lämmintä ruokaa päivittäin. Tähän haasteeseen osa Kymenlaakson kunnista on ryhtynyt vastaamaan tarjoamalla kouluruokaa myös kotona opiskeleville peruskoululaisille. Erityistä tukea tarvitsevia lapsiperheitä on kuitenkin paljon.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Kaakkois-Suomen piiri ja Suomen Punaisen Ristin (SPR) Kaakkois-Suomen piiri haluavat osaltaan vastata lasten ja perheiden haastavaan tilanteeseen ja käynnistää vähävaraisten lapsiperheiden ruoka-apu- ja tukikeräyksen yhteistyössä Kouvolan kaupungin ja Kymsoten kanssa. Keräyksellä autetaan toimeentulovaikeuksien kanssa kamppailevia lapsiperheitä.

Haastamme Teidät keräykseen mukaan valitsemallanne summalla!

MLL:n Kaakkois-Suomen piiri ry koordinoi keräyksen, ja ottaa rahalahjoitukset vastaan. Lahjoituksilla ostetaan ruokalahjakortteja ja tarvikkeita, jotka toimitetaan Kymsoten kautta apua tarvitseville kymenlaaksolaisille lapsiperheille.

Lahjoittaja saa halutessaan määritellä kaupungin tai kunnan, johon apu kohdistetaan.

Keräystili: FI98 5750 0120 4267 89

Viestikenttään: Lahjoitus ja mahdollinen toive kohdistamisesta.

Yhteistyöterveisin:

Christa Carpelan

toiminnanjohtaja

Mannerheimin lastensuojeluliitto

Kaakkois-Suomen piiri

Marita Toikka

kaupunginjohtaja

Kouvolan kaupunki

Mika Asikainen

toiminnanjohtaja

Suomen Punainen Risti,

Kaakkois-Suomen piiri

Henna Hovi

järjestöagentti

(Järjestö 2.0)

Kymen-Karjalan sosiaali- ja terveysturva ry

Lupatunnus:
Kaakkois-Suomen poliisilaitos lupa nro RA/2019/36/
Lisätietoja: Christa Carpelan, p. 050 4063763, christa.carpelan@mll.fi

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen
- meistä aikuisista riippuu, toteutuuko se.

Tekeekö MLL sinusta tärkeää työtä? Haluatko olla mukana vaikuttamassa lasten ja perheiden hyvinvointiin? Tervetuloa mukaan mahtavaan joukkoon, yhdessä saamme enemmän aikaiseksi!

MLL:n jäsenenä tuet toimintaamme ja olet mukana vaikuttamassa alueesi lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointiin.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL:n tavoitteena on lisätä lapsuuden arvostusta ja näkyvyyttä yhteiskunnassa, sekä tuoda lapsen näkökulmaa päätöksentekoon.  MLL:n Kaakkois-Suomen piiri ry on yksi MLL:n kymmenestä  aluejärjestöstä, joka etsii nyt kestävään yhteistyöhön yrityksiä Kymenlaaksosta ja Etelä-Karjalasta - siksi haluamme Teidät mukaan!

Yrityskummina tuet kaveritoimintaamme, ettei kukaan jäisi yksin. Kaveritoiminta kouluttaa vapaaehtoisia aikuisia yksinäisyyttä ehkäisevään työhön 4-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille.

Yrityskummina lahjoitat MLL:n Kaakkois-Suomen piirille 300€ / vuosi ennaltaehkäisevään työhömme. Saatte MLL:n Kaakkois-Suomen piirin Yrityskummi-tunnuksen ja bannerin. Lisäksi saatte näkyvyyttä MLL:n Kaakkois-Suomen piirin omassa viestinnässä. Halutessanne voitte myös tarjota työntekijöillenne mahdollisuuden vapaaehtoistyöhön. Tulemme mielellämme suunnittelemaan yhteiskuntavastuullista toimintaa kanssanne!

Liity kummiksi nyt!
JOTTA KUKAAN EI JÄISI YKSIN.

Christa Carpelan Toiminnanjohtaja 050 406 3763 christa.carpelan@mll.fi