Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen - meistä aikuisista riippuu, toteutuuko se.

Tekeekö MLL sinusta tärkeää työtä? Haluatko olla mukana vaikuttamassa lasten ja perheiden hyvinvointiin? Tervetuloa mukaan mahtavaan joukkoon, yhdessä saamme enemmän aikaiseksi!

MLL:n jäsenenä tuet toimintaamme ja olet mukana vaikuttamassa alueesi lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointiin.


Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL:n tavoitteena on lisätä lapsuuden arvostusta ja näkyvyyttä yhteiskunnassa, sekä tuoda lapsen näkökulmaa päätöksentekoon.  MLL:n Kaakkois-Suomen piiri ry on yksi MLL:n kymmenestä  aluejärjestöstä, joka etsii nyt kestävään yhteistyöhön yrityksiä Kymenlaaksosta ja Etelä-Karjalasta - siksi haluamme Teidät mukaan!

Yrityskummina tuet kaveritoimintaamme, ettei kukaan jäisi yksin. Kaveritoiminta kouluttaa vapaaehtoisia aikuisia yksinäisyyttä ehkäisevään työhön 4-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille.

Yrityskummina lahjoitat MLL:n Kaakkois-Suomen piirille 300€ / vuosi ennaltaehkäisevään työhömme. Saatte MLL:n Kaakkois-Suomen piirin Yrityskummi-tunnuksen ja bannerin. Lisäksi saatte näkyvyyttä MLL:n Kaakkois-Suomen piirin omassa viestinnässä. Halutessanne voitte myös tarjota työntekijöillenne mahdollisuuden vapaaehtoistyöhön. Tulemme mielellämme suunnittelemaan yhteiskuntavastuullista toimintaa kanssanne!

Liity kummiksi nyt!
JOTTA KUKAAN EI JÄISI YKSIN.


Christa Carpelan Toiminnanjohtaja 050 406 3763 christa.carpelan@mll.fi