Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen - meistä aikuisista riippuu, toteutuuko se.

Tekeekö MLL sinusta tärkeää työtä? Haluatko olla mukana vaikuttamassa lasten ja perheiden hyvinvointiin? Tervetuloa mukaan mahtavaan joukkoon, yhdessä saamme enemmän aikaiseksi!

MLL:n jäsenenä tuet toimintaamme ja olet mukana vaikuttamassa alueesi lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointiin.


Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL:n tavoitteena on lisätä lapsuuden arvostusta ja näkyvyyttä yhteiskunnassa, sekä tuoda lapsen näkökulmaa päätöksentekoon.  MLL:n Kaakkois-Suomen piiri ry on yksi MLL:n kymmenestä  aluejärjestöstä, joka etsii nyt kestävään yhteistyöhön yrityksiä Kymenlaaksosta ja Etelä-Karjalasta - siksi haluamme Teidät mukaan!

Yrityskummina tuet läksykummitoimintaa Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella. Läksykummitoiminta on MLL Kaakkois-Suomen piirin organisoimaa ja ammatillisesti ohjattua vapaaehtoistoimintaa, jonka tavoitteena on edistää lapsen luku- ja kielitaitoa sekä ylläpitää lapsen koulumotivaatiota. 

Yrityskummina lahjoitat MLL:n Kaakkois-Suomen piirille 500€ / vuosi ennaltaehkäisevään työhömme. Jos liityt Yrityskummiksi kesken vuoden, lahjoitus on 300€.  Halutessanne voitte myös tarjota työntekijöillenne mahdollisuuden osallistua vapaaehtoistoimintaamme Yrityskummiuden sijasta.

Tulemme mielellämme suunnittelemaan yhteiskuntavastuullista toimintaa kanssanne.

Liity Yrityskummiksi nyt jotta kukaan ei jäisi yksin!

Lupatunnus: 
Poliisihallitus, lupa numero RA/2022/52
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Lisätietoja: Christa Carpelan, christa.carpelan@mll.fi, p. 050 4063763


Christa Carpelan Toiminnanjohtaja 050 406 3763 christa.carpelan@mll.fi