Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen - meistä aikuisista riippuu, toteutuuko se.

Tekeekö MLL sinusta tärkeää työtä? Haluatko olla mukana vaikuttamassa lasten ja perheiden hyvinvointiin? Tervetuloa mukaan mahtavaan joukkoon, yhdessä saamme enemmän aikaiseksi!

MLL:n jäsenenä tuet toimintaamme ja olet mukana vaikuttamassa alueesi lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointiin.


Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL:n tavoitteena on lisätä lapsuuden arvostusta ja näkyvyyttä yhteiskunnassa, sekä tuoda lapsen näkökulmaa päätöksentekoon.  MLL:n Kaakkois-Suomen piiri ry on yksi MLL:n kymmenestä  aluejärjestöstä, joka etsii nyt kestävään yhteistyöhön yrityksiä Kymenlaaksosta ja Etelä-Karjalasta - siksi haluamme Teidät mukaan!

Yrityskummina tuet läksykummitoimintaa Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella. Läksykummitoiminta on MLL Kaakkois-Suomen piirin organisoimaa ja ammatillisesti ohjattua vapaaehtoistoimintaa, jonka tavoitteena on edistää lapsen luku- ja kielitaitoa sekä ylläpitää lapsen koulumotivaatiota. 

Yrityskummina lahjoitat MLL:n Kaakkois-Suomen piirille 500€ / vuosi ennaltaehkäisevään työhömme. Jos liityt Yrityskummiksi kesken vuoden, lahjoitus on 300€.  Halutessanne voitte myös tarjota työntekijöillenne mahdollisuuden osallistua vapaaehtoistoimintaamme Yrityskummiuden sijasta.

Tulemme mielellämme suunnittelemaan yhteiskuntavastuullista toimintaa kanssanne.

Liity Yrityskummiksi nyt jotta kukaan ei jäisi yksin!


Christa Carpelan Toiminnanjohtaja 050 406 3763 christa.carpelan@mll.fi