Kaakkois-Suomen piirin jäsenedut

Orilammen Lomakeskus,
Valkeala

Orilammen Maja palvelee keskellä kauneinta suomalaista luontoa. Puhtaat vesistöt ja Repoveden kansallispuiston jylhät maisemat tarjoavat vieraalle ainutlaatuisen kokemuksen. Leirintäalue ja muut palvelut on rakennettu sopivasti maisemaan istuen ja luontoa ajatellen.

MLL Kaakkois-Suomen piirin paikallisyhdistysten jäsenille majoituspaketeista -15 % alennus

Tutustu Orilammen majan majoitusmahdollisuuksiin tästä

Tunnistat yhteistyökumppanimme tästä merkistä

Jäsenetuja tarjoavat yhteistyökumppanimme voivat lisätä oheisen merkin verkkosivuilleen, näyteikkunoihinsa ja kassapäätteensä lähettyville.

Onko sinulla mielessäsi MLL:n arvomaailman mukaista yritystä, jonka tuotteet ja palvelut kiinnostaisivat sekä piirimme nykyisiä että potentiaalisia jäseniä ja jota kannattaisi lähestyä jäsenetujen merkeissä? Ota rohkeasti yhteyttä!

MLL:n jäsenenä saat myös 4 kertaa vuodessa Lapsemme -lehden sekä valtakunnallisia että paikallisia jäsenetuja.
Paikallisyhdistyksesi jäseneduista saat parhaiten tietoa yhdistykseltäsi.