Tule meille töihin!

MLL:n Kaakkois-Suomen piiri on noin 20 työntekijän työyhteisö, johon kuuluu niin vakinaisia kuin määräaikaisiakin työntekijöitä. Kuten järjestöissä yleensä, valtaosan työnkuva on todella moninainen ja laaja. Meillä työskentelee sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia ja asiantuntijoita. Toimimme Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella. Piiritoimistomme sijaitsee Kouvolassa ja meillä on myös toimipiste Lappeenrannassa.

Työssämme keskeisenä ovat MLL:n arvot: lapsen ja lapsuuden arvostus, yhteisvastuu, inhimillisyys ja yhdenvertaisuus. MLL:n toimintaperiaatteiden mukaisesti haluamme huomioida aina lapsen näkökulman, toimia vahvana kumppanina vapaaehtoisten ja muiden ammattilaisten kanssa sekä välittää avoimuutta ja iloa.

Avoimet työpaikat

Haemme työntekijöitä ammatillisiin perhepalveluihin.


Tule tekemään työtä perheiden parissa!
Haemme ammatillisiin perhepalveluihin tuntityöhön täysi-ikäisiä, hyvät vuorovaikutustaidot omaavia sosiaali-ja terveysalan ammattilaisia koko Kaakkois-Suomen piirin alueelle. Lue lisää ammatillisista perhepalveluista ja lähetä hakemuksesi alla olevan painikkeen kautta ja/ tai vinkkaa kaverille.