Tule meille töihin!

MLL:n Kaakkois-Suomen piiri on noin 20 työntekijän työyhteisö, johon kuuluu niin vakinaisia kuin määräaikaisiakin työntekijöitä. Kuten järjestöissä yleensä, valtaosan työnkuva on todella moninainen ja laaja. Meillä työskentelee sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia ja asiantuntijoita. Toimimme Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella. Piiritoimistomme sijaitsee Kouvolassa ja meillä on myös toimipiste Lappeenrannassa.

Työssämme keskeisenä ovat MLL:n arvot: lapsen ja lapsuuden arvostus, yhteisvastuu, inhimillisyys ja yhdenvertaisuus. MLL:n toimintaperiaatteiden mukaisesti haluamme huomioida aina lapsen näkökulman, toimia vahvana kumppanina vapaaehtoisten ja muiden ammattilaisten kanssa sekä välittää avoimuutta ja iloa.

Avoimet työpaikat

Haemme tukioppilas- ja mediakasvatuskouluttajia.


Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piiri etsii uusia kouluttajia mediakasvatukseen ja/tai tukioppilastoimintaan.  Tukioppilaskouluttajana vierailet kouluissa tai toteutat verkkokoulutuksena vuorovaikutuksellisia ja toiminnallisia tukioppilaiden perus- ja teemakoulutuksia. Mediakasvatuksen kouluttajana koulutat oppilaita vaihtelevista mediakasvatuksen teemoista, kuten esimerkiksi digihyvinvointi, sosiaalisten medioiden käyttö, digitaalinen pelaaminen tai nettikiusaaminen ja häirintä.

Lisätietoja tehtävistä löydät täältä. Hakuaika tehtävään päättyy 12.8.2022 klo 23:59.