Lasten erovertaisryhmä Kouvolassa

 Lasten erovertaisryhmä 8-12-vuotiaille kouluikäisille lapsille Kouvolassa

Ryhmäkoko on 4-6 lasta. Ryhmä kokoontuu viisi kertaa MLL:n toimistolla osoitteessa Hallituskatu 5, Kouvola. Kokoontumispäivät ovat torstaisin 26.1., 2.2., 9.2., 16.2. ja 23.2.  kello 17-19. 

Ryhmien tavoitteena on auttaa lasta käsittelemään vanhempien eroon liittyviä tunteita ja eron tuomia muutoksia. Ryhmä toimii vertaistukiryhmänä lapsille ja vetäjinä toimivat koulutetut ohjaajat. Ryhmässä käsitellään myös erilaisia tunteita ja lasten omia voimavaroja. 

Ryhmässä eroa ja erilaisia tunteita käsitellään toiminnallisten menetelmien, kuten piirtämisen, satujen ja leikin kautta.  Ryhmässä on mukana myös Halla-koira, joka osallistuu tehtäviin ja ottaa vastaan rapsutuksia. 

Ennen ryhmän alkua vanhemmilla on mahdollisuus keskustella koordinaattorin kanssa ryhmän toiminnasta ja sisällöstä. Jokaiselta ryhmäkerralta vanhemmille lähetetään ryhmän terveiset. 


Lisätietoa ja ilmoittautumiset 20.1. mennessä:

Hannaleena Ahtiainen

hannaleena.ahtiainen@mll.fi

p. 050 313 1194


Lasten palautteita erovertaisryhmistä: 

"Pidin piirtämisestä ja Halla-koira oli hyvä lisä. Jeee! Halla on paras! Oli kivaa jutella ja tehdä tehtäviä." (koira-avusteinen ryhmä)

"Olen kuullut ryhmässä muiden ongelmia ja saanut apua sekä vastauksia omiin asioihin. Olen oppinut, että pitää kertoa jokaisesta huoliasiasta." 

"Kaikki oli mukavaa. Toivottavasti nähdään taas joskus. Ikävä tulee kyllä!!"