Rakkauspolut ovat kuljettavissa parisuhdeviikon ajan!

5.11.2021

Parisuhdeviikkoa vietetään 8.-14.11. ja sen kunniaksi Kouvolassa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Imatralla on kuljettavissa rakkauspolut! Parisuhdeviikko on valtakunnallinen teemaviikko, jonka tavoitteena on nostaa esille hyvinvoivan ja turvallisen parisuhteen merkitystä perheen ja yksilön hyvinvoinnille.


Koska olette viimeksi pysähtyneet pohtimaan parisuhteenne tilaa? Tiedätkö mistä puolisosi ilahtuu, oletko muistanut huomioida häntä riittävästi ja onko teillä yhteisiä unelmia? Rakkauspolku on tarkoitettu pariskuntien yhdessä toteutettavaksi ja se sisältää 12 omatoimisesti suoritettavaa tehtävärastia, jotka mahdollistavat pysähtymisen parisuhteen äärelle. 

Polkujen viimeisellä rastilla on myös palautekysely. Palautetta antaneiden kesken järjestetään arvontoja! 


Polkujen lähtöpaikat:

Kouvola

  • Kalalammen luontopolku, Verkkokatu 2.

Kotka 

  • Katariinan Meripuisto, Öljysatamantie 2.

Kouvolan ja Kotkan polut ovat toteutettu yhteistyössä Kymenlaakson perhekeskuksen, Kymenlaakson ensi- ja turvakotiyhdistyksen ja Kotka-Kymin seurakunnan perheasian neuvottelukeskuksen kanssa. 

Lappeenranta

  • Pusupuisto, Kristiinankatu 2.

Polku on toteutettu yhteistyössä Lappeenrannan yhdistyksen kanssa. 

Imatra

  • Koskipuisto, Imatrankoskentie 1.  Lähtö Cafe koskipuiston takaa.
  • Malonsaari

Polut on toteutettu yhteistyössä Imatran seurakunnan perheasian neuvottelukeskus ja Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry. 


Rakkauspolut ovat osa Yhes vahvemmaks - parisuhde lapsen kotina ja vanhemmuuden pilarina - hanketta, jonka  tavoitteena on tukea perhettä parisuhteeseen panostamiseen. Perheitä tuetaan avun hakemiseen ja yksinpärjäämisen kulttuurin vähenemiseen. Tavoitteena on, että ilo lapsesta säilyy arjen haasteidenkin keskellä.