Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piirin Vuoden teko -tunnustus myönnettiin KSO:lle ja EeKoolle

9.12.2020

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piiri jakaa vuosittain Vuoden Teko -tunnustuksen henkilölle tai yhteisölle kiitoksena työstä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Tänä vuonna piiri palkitsi Kymen Seudun Osuuskaupan ja Etelä-Karjalan Osuuskaupan. Tunnustus annettiin KSO:lle 20.11.2020 Kouvolan Sokos Hotelli Vaakunassa, ja Eekoolle 9.12.2020 MLL:n Kaakkois-Suomen piirin Lappeenrannan toimistolla.

KSO ja Eekoo ovat tukeneet useilla eri toiminoillaan piirin lasten, nuorten ja perheiden eteen tehtävää työtä. Osuuskaupat ovat olleet merkittäviä yhteistyökumppaneita vähävaraosille lapsiperheille järjestetyssä ruoka- ja tukiapukeräyksessä. Eekoo on lisäksi tarjonnut vastikkeetta tilat MLL:n perhekahvila- ja perhesatamatoiminnoille.   


”Koronakriisi kaikkein eniten se on iskenyt heikoimmassa asemassa oleviin ja erityistä tukea tarvitseviin lapsiin.  Ilman KSO:n ja Eekoo:n panosta emme olisi saaneet ruokalahjakortteja niin ripeästi, niin usealle apua tarvitsevalle lapsiperheelle. Yhteistyö lapsen edun edistämiseksi on todella merkittävää.” Kiittää MLL:n Kaakkois-Suomen piirin toiminnanjohtaja Christa Carpelan


”Vuoden Teko -tunnustus otetaan KSO:lla vastaan iloisin mielin. Paikallisena toimijana pystyimme reagoimaan nopeasti MLL:ltä tulleeseen yhteistyöpyyntöön ja omalta osaltamme tukemaan apua tarvitsevia perheitä,” kertoo KSO:n viestintäpäällikkö Johanna Koistinen.


”Olemme tehneet MLL:n kanssa jo vuosia monipuolista yhteistyötä. Alueen perheiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme olla tukemassa sitä yhdessä toimijan kanssa, jonka kautta apu ja tuki menee suoraan sitä tarvitseville. Kehitämme myös uusia yhteistyön muotoja jatkuvasti. Olemme mukana perhemyönteinen  työpaikka- kampanjassa, jossa edistetään perhe- ja työelämän yhteensovittamista, jotta perheelliset työntekijät voisivat hyvin sekä kotona että työpaikalla,” kertoo Eekoon henkilöstö- ja viestintäpäällikkö Päivi Jäkälä.

Kuvassa vas. MLL:n Kaakkois-Suomen piirin toiminnanjohtaja Christa Carpelan, Kymen Seudun Osuuskaupan viestintäpäällikkö Johanna Koistinen ja MLL:n Kaakkois-Suomen piirin järjestöpäällikkö Maiju Vesa.
Kuvassa vas. MLL:n Kaakkois-Suomen piirin toiminnanjohtaja Christa Carpelan, Etelä-Karjalan Osuuskaupan henkilöstö- ja viestintäpäällikko Päivi Jäkälä ja MLL:n Kaakkois-Suomen piirin koordinaattori Marjaana Peronmaa.