YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Möllö Pöötisen leikkipolku

Leikkipolku sisältää perheelle omatoimisesti kierrettäviä rastitehtäviä luonnossa. Rasteilta löytyy QR-koodeja, joten kannattaa varata mukaan puhelin koodien avaamiseen. Voit ladata sovelluksen QR-koodien lukemiseen esimerkiksi Play Kaupasta tai AppStoresta.

Osallistu Leikkipäivän arvontaan!

Lähetä terveiset Möllö Pöötiselle ja voit voittaa

Mummun ja Tirpun retkikirjan!

Radan viimeiseltä rastilta löytyy QR-koodi, jonka kautta voitte osallistua arvontaan jättämällä yhteystietosi 9.5.2021 mennessä. Olemme voittajiin yhteydessä henkilökohtaisesti!

Iloa ja seikkailumieltä koko perheelle!

Leikkipolkujen sijainnit:

Haluaisitko ilahduttaa asuinalueesi lapsia ja perheitä ja viedä rastitehtävät pururadan tai metsäpolun varrelle? Lataa alta leikkipolun materiaalit ja ilmoita meille uuden luontopolun sijainti!

Leikkipolut on toteutettu yhteistyössä perhejärjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa. Yhteistyössä mukana:

Aiempien luontopolkujen materiaalit

Möllö Pöötisen talvipolku toteutettiin talvella 2021 yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin Vipinää ja Kipinää -hankkeen sekä LAB ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijoiden kanssa.

Materiaalit ja ohje:

Möllö Pöötisen tulevaisuuspolku toteutettiin syksyllä 2020 Lapsen oikeuksien päivän yhteydessä yhteistyössä  MLL Lappeenrannan yhdistyksen, Lappeenrannan kaupungin Vipinää ja Kipinää -hankkeen sekä LAB ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijoiden kanssa.

Materiaalit ja ohje:

Möllö -rastit

Lähde luontoseikkailulle yhdessä pöllö Möllö Pöötisen kanssa! Lataa materiaalit ja ohjeet täältä: